ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Човек кој се претстави себеси како Мохавк Газ, го наслика ликот на тинејџерот Трејвон Мартин на својата коса за време на собирот против неговото убиство во Мајами, Флорида. Илјадници демонстрантри во неделата се собраа во паркот покрај заливот и бараа апсење на волонтерот кој работи на обезбедување на соседството и пред еден месец го уби невооружениот тинејџер, Црнец, Трејвон Мартин, во централниот дел на Флорида,
Останати галерии