Број 3046  понеделник, 27 јули 2009
прва страница Архива контакт редакција маркетинг претплата
Втора страница
На прво место
Политика
Македонија
Економија
Хроника
Анализа
Мислења
Писма
Свет
Култура
Спорт
Скопје
Забава
Некролог
Хороскоп
Што прават денеска

Претходен број


Site Meter
Што прават денеска

Татјана Стојановска

презентерка на ТВ А1

И денешниов ден ми е вообичаено работен: подготовка за на работа претпладне, па во 16,30, во 19 и во 23 часот во Вестите на А1 информирам за случувањата на денот. И бројам уште две недели до одморот, што ќе го минам на гости во Торонто, Канада, во посета на роднините.

 

Јордан Ѓорчев

директор на МСИ - Св.Николе

На група студенти и професори од Државниот универзитет "Г.Р. Державин" од Тамбов, Русија, по дочекот во Свети Николе, деновиве им ги претставувам Битола и Охрид. Нашите руски пријатели се во посета на МСИ, во рамките на размената на студенти и професори.

 

Милена Ристова-Михајловска

портпар. на градонач. на Штип

Денот го започнувам со преглед на денешниот печат по што во кабинетот на градоначалникот ја забечежувам концепцијата на актуелните случувања што ќе бидат во неговата агенда. Потоа, остварувам комуникација со новинарите од сите медиуми. Вечерва ќе го проследам настанот од ШКЛ - "Штипска музичка разгледница" во Домот на млади.

Најди! во Утрински